Puh. 0400 127 378
info@sisailmasaneeraus.fi

Terveysvaikutukset

Sisäilmasta huolehtiminen on kannattavaa

Lukumääräisesti suurin osa sisäilman ongelmista ei ole varsinaisia sairauksia vaan lähinnä henkilön kokemia haittoja. Niilläkin on kuitenkin suuri merkitys ihmisen viihtymiseen ja työtehoon. Tyypillisiä koettuja haittoja ovat esim. epämiellyttävä haju, veto, tunkkainen ilma, jne.

Useat sisäympäristön tekijät aiheuttavat yleisten oireiden (nuha, yskä, silmien ärsytys, päänsärky, väsymys, ym.) määrän kasvua. Ilman lämpötila on näistä tekijöistä tärkeimpiä. Altistuksen ja oireiden välinen mekanismi on kuitenkin usein epäselvä ja ihmisten väliset erot ovat suuria.

Sisäilmaongelmilla on negatiivinen vaikutus sekä ihmisten terveyteen, viihtyvyyteen ja työtehoon että rakennusten arvoon. Olipa kyseessä sitten taloyhtiö tai yrityksen toimitilat, on hyvään sisäilmaan panostaminen kannattavaa. Kokeneen sisäilmasaneerauksia tekevän yhteistyökumppanin kanssa on mahdollista päästä eroon sisäilmaongelmista ja tätä kautta välttymään monilta ongelmilta.

Yritys

Sisäilmasaneeraus Laitinen Oy
Yläkaskenkuja 4 B
00740 Helsinki

Myynti

Kimmo Laitinen
0400 127 378
info (at) sisailmasaneeraus.fi

Sertifikaatit

Kumppanit

 

Yritysesittely

Sisäilmasaneeraus Oy on sisäilmaongelmiin erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluu ongelman kokonaisvaltainen kartoitus, sekä kaikki sen edellyttämät työvaiheet aina jälkiseurantaan saakka. Koulutettu, ammattitaitoinen henkilöstömme sekä laaja yhteistyökumppaniverkostomme takaavat nopean ja tehokkaan saneerauksen alusta loppuun.

>> Lue lisää yrityksestämme