Puh. 0400 127 378
info@sisailmasaneeraus.fi

Me haluamme kaikille hyvän ja terveellisen kodin

Kosteus- ja homevaurioiden aiheuttamille epäpuhtauksille altistuu päivittäin 600 000- 800 000 suomalaista. Epäpuhtauksien aiheuttamia sisäilmaongelmia ilmenee kaikentyyppisessä rakennuskannassamme, niin omakotitaloista kerrostaloihin, kuin toimistoista laitoksiin.

Jos ongelmia ilmenee, omistajan täytyy ryhtyä kartoittamaan ja korjaamaan ongelmien aiheuttajia. Mitä pidempään rakennuksen vaurioituminen jatkuu, sitä kalliimpaa korjaaminen on. Usein korjaukset epäonnistuvat riittämättömien kuntotutkimusten ja korjaussuunnitelmien takia.

Sisäilmasaneeraus Oy on sisäilmaongelmiin erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluvat ongelman kokonaisvaltainen kartoitus, sekä kaikki sen edellyttämät työvaiheet aina jälkiseurantaan saakka. Koulutettu, ammattitaitoinen henkilöstömme sekä laaja yhteistyökumppaniverkostomme takaavat nopean ja tehokkaan saneerauksen alusta loppuun.

Ongelmanratkaisussa tärkeintä on henkilökohtainen yhteistyö kaikkien osapuolten välillä.

Vuosien kokemus, jatkuva kouluttautuminen sekä kunnianhimo ja henkilöstön motivoitunut asenne parempaan ja terveellisempään sisäilmaan tekevät meistä alamme ykkösen.

Yritys

Sisäilmasaneeraus Laitinen Oy
Yläkaskenkuja 4 B
00740 Helsinki

Myynti

Kimmo Laitinen
0400 127 378
info (at) sisailmasaneeraus.fi

Sertifikaatit

Kumppanit

 

Yritysesittely

Sisäilmasaneeraus Oy on sisäilmaongelmiin erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluu ongelman kokonaisvaltainen kartoitus, sekä kaikki sen edellyttämät työvaiheet aina jälkiseurantaan saakka. Koulutettu, ammattitaitoinen henkilöstömme sekä laaja yhteistyökumppaniverkostomme takaavat nopean ja tehokkaan saneerauksen alusta loppuun.

>> Lue lisää yrityksestämme