Puh. 0400 127 378
info@sisailmasaneeraus.fi

Sisäilmaongelman selvitys

Selvitetään todetun sisäilmaongelman tai muun vaurion syyn ja mitä sen korjamiseksi pitää tehdä.

Sisäilmaongelman selvityksen yhteydessä käydään ensin läpi asiakkaan kanssa todetut ongelmat ja oireet sekä niiden mahdollinen sijoittuminen ja ajoittaisuus asunnossa. Tämä vaihe tapahtuu yleensä ensimmäisen puhelinkeskustelun aikana. Näiden tietojen ja mahdollisesti saatavilla olevien rakennuspiirustusten pohjalta tehdään tutkimuskäynti, jonka aikana pyritään keräämään ongelman selvittämiseksi vaadittavat tiedot. Yleensä tutkimuksiin on riittänyt 4-5 tuntia. Oman aikansa vie näytteiden analyointi ja raportointi.

Raportissa kerrotaan yleistietojen ja yhteenvedon lisäksi toimenpidesuositukset, eli mitä rakenteille tulisi tehdä todetun ongelman tai ongelmien korjaamiseksi. Mikäli kyseessä ei ole riitatapaus tai mahdollisesti tuleva riita, raportti voidaan haluttaessa rajoittaa tähän laajuuteen.

Mikäli kyseessä on asuntokaupan riita, myös tutkimusselostus kannattaa kirjata raporttiin. Tutkimusten kesto raportointeineen kestää tavallisesti n. 15 - 20 tuntia.

Korjaussuunnittelu ja kilpailutus

Tutkimusten jälkeen voidaan erikseen sopia todettujen ongelmien korjaussuunnittelusta. Suunnittelu käsittää tarvittavat rakenne- ja detaljipiirustukset, sekä työselostuksen. Tarvittaessa myös urakotsijoiden kilpailutus voidaan liittää suunnittelun yhteyteen.

Korjausrakentamisen valvonta

Korjaussuunnittelun jälkeen korjausten valvonta on luonteva jatke ongelman poistamisessa. Valvonnalla varmistetaan osastoinnin, purkutöiden laajuuden ja korjausten toteutuksen riittävyys sekä uusien rakenteiden tiiviys. Valvonnan yhteydessä on huomattava etu, jos sama henkilö on ollut tutkimassa kohdetta ja suunnittelemassa korjauksia.

Yritys

Sisäilmasaneeraus Laitinen Oy
Yläkaskenkuja 4 B
00740 Helsinki

Myynti

Kimmo Laitinen
0400 127 378
info (at) sisailmasaneeraus.fi

Sertifikaatit

Kumppanit

 

Yritysesittely

Sisäilmasaneeraus Oy on sisäilmaongelmiin erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluu ongelman kokonaisvaltainen kartoitus, sekä kaikki sen edellyttämät työvaiheet aina jälkiseurantaan saakka. Koulutettu, ammattitaitoinen henkilöstömme sekä laaja yhteistyökumppaniverkostomme takaavat nopean ja tehokkaan saneerauksen alusta loppuun.

>> Lue lisää yrityksestämme