Puh. 0400 127 378
info@sisailmasaneeraus.fi

Sisäilmasaneeraukset

Sisäilmasaneeraukset

Kun selvitys ja suunnittelu on suoritettu, alkaa varsinainen työ.

Sisäilmasaneeraus Oy:n kokenut, ammattitaitoinen henkilöstö tietää mitä tekee. Tieto pohjautuu koulutukseen ja taito puolestaan vankkaan kokemukseen.

Sisäilmasaneeraus on työnä lähes normaalia korjausrakentamista, mutta vaatii paljon erilaisia erikoistoimenpiteitä ympärilleen.

Työn edetessä tulee huolehtia tarkasti kohteiden osastoinneista tiivine väliseinineen sekä ilmanvaihdon toimivuudesta. Sisäilmasaneeraus Oy:n vuosien kokemus tilakokonaisuuksien alipaineistuksesta, sekä muista terveelliseen työympäristöön liittyvistä toimenpiteistä takaa tehokkaan toiminnan. Sisäilmakorjausta tehdään usein julkisissa tiloissa, joiden tulee kuitenkin olla samanaikaisesti käytössä, joten näissä kohteissa työkohteen osastoinnin ja ilmanvaihdon tulee olla alan ammattilaisten hallinnassa.

Työmaan aiheuttama pöly ohjataan aina erillisiin säiliöihin tai suoraan ulkoilmaan.

Rakenteiden kuivatukseen Sisäilmasaneeraus Oy:llä on oma kalusto mittalaitteineen, sekä kokenut "kuivausryhmä". On kuitenkin varsin usein edullisempaa rakentaa uutta, kuin kuivata vanhaa.

Me kannamme vastuumme ja teemme kerralla oikein.

"Suutari pysyköön lestissään", on usein kuultu sanonta, mutta sisäilmasaneerauksessa se on enemmän kuin paikallaan. Työ on erikoisosaamista sekä huolellista luonnetta vaativaa ja ehkä juuri näistä syistä tarjonta siihen on rajoitettua.

Yritys

Sisäilmasaneeraus Laitinen Oy
Yläkaskenkuja 4 B
00740 Helsinki

Myynti

Kimmo Laitinen
0400 127 378
info (at) sisailmasaneeraus.fi

Sertifikaatit

Kumppanit

 

Yritysesittely

Sisäilmasaneeraus Oy on sisäilmaongelmiin erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluu ongelman kokonaisvaltainen kartoitus, sekä kaikki sen edellyttämät työvaiheet aina jälkiseurantaan saakka. Koulutettu, ammattitaitoinen henkilöstömme sekä laaja yhteistyökumppaniverkostomme takaavat nopean ja tehokkaan saneerauksen alusta loppuun.

>> Lue lisää yrityksestämme